«

»

lip. 05

Župne obavijesti 05. lipnja 2022. – PEDESETNICA – DUHOVI

Sutra započinje ljetni kvatreni tjedan u kojem su vjernici pozvani na intenzivniju molitvu i djela pokore i ljubavi. Tjedan je posvećen molitvi za posvetu ljudskoga rada i za urod zemlje. Kvatreni tjedan završava bogoslužjem kvatri u subotu.

Inicijativa Mame mole krunicu. Ovu inicijativu pokrenule su majke iz naše župe te pozivaju na molitvu krunice ponedjeljkom u 10 sati.

Mladi utorkom. Sveta misa u 19 sati, susret u 19:45.

Ispovijed će biti u petak od 18 do 18:45.

  • Ministrantski sastanak održat će se u subotu u 11 sati u crkvi.
  • Pozivamo roditelje i djecu vjerske grupe Noina lađa iz vrtića Maslačak, na svetu misu u četvrtak u 17 sati.
  • Projekt Caritas – ne riječima, već djelima. Pozivaju se svi korisnici župnog Karitasa (i ostali koji smatraju da zbog socijalnog statusa mogu ostvariti pravo na pomoć) da se u uredovno vrijeme jave u župni ured radi ispunjavanja podataka i ostvarivanje prava na pomoć iz projekta koji se provodi u okviru Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD). 
  • Nužna obnova orgulja i razglasa u crkvi. Cijena obnove iznosi 150.000 kuna. Prošloga smo tjedna prikupili 400 kuna, a do sada sveukupno 51.330 kuna i 550 eura.
  • Za obitelj Ljubić je protekli tjedan prikupljeno 550 kuna.
  • Zahvaljujem svima koji su uplatili prilog za župu. Župa se financira isključivo od vaših priloga i ne dobiva ništa niti od države niti od nadbiskupije.

 

M I S N E   N A K A N E: 05.06.2022 – 12.06.2022

 

 

Ženidbeni navještaj:      

DALIBOR BUKOVINA i IVANA VUGEC

MARIO KOMARAC i MAŠA KOMARAC r. ŠTIMAC

MARIN ADRIĆ  i  ANA PAVLOVIĆ

 

Kršteni 4. 6. 2022.:          KORINA KROLO I IVAN KROLO