↑ Return to Kateheze

Srednjoškolci

Često ti se zna dogoditi da navečer poslije škole nisi za ništa, umoran / na si, a prerano je za spavanje, dosadno ti je, a neznaš što raditi? E pa slušaj onda ovo! Svakog utorka u mjesecu u 20:30 h u Makapu možeš naići na dobro raspoloženu, veselu i uvijek nasmijanu družinu od oko 20-ak srednjoškolaca, koja se okuplja zbog uvijek zanimljivih i poučnih kateheza koje predvodi p. Vinko i animatori, i bogoslovi…
Sada se sigurno pitaš zašto bi neka družina srednjoškolaca koja ide na vjeronauk izvan škole bila zanimljiva, kada se svaki dan u školi susretneš sa stotinu njih i kad u školi imaš svoj redovni sat vjeronauka?

E pa ovo je nešto drugačije, zanimljivije! Satovi nisu uštogljeni i skubicirani, teme vezane uz vjeru, Bibliju, zapovjedi,…, obrađujemo na zanimljiv i nov način, no uz to često obrađujemo i socijalne teme te teme vezane uz život mladih i svakodnevnicu… Pruža ti se jedinstvena prilika da obnoviš i dopuniš svoje znanje o vjeri, stekneš nova prijateljstva i da se dobro zabaviš.
Također tokom pastoralne godine organiziraju se hodočašća, duhovne obnove, izleti, slavlja i zajednička druženja sa drugim mladima u župi.

Hajde što čekaš!? Skini se sa fejsa i pridruži nam se, sudjeluj u katehezama te životu i radu župe!

Radujemo se tvojem dolasku!

srednjoškolci

 20130725_203844